«Profetisk konferanse» med Scott Webster
21-23 okt 2016
Utrustningssenteret 24/7, Flesseberg gård
mandag 08. aug 2016
Deltakeravgift: 1.200,-
Kost og losji tilkommer
Kr 1479,- helpensjon pr person i enkeltrom pr døgn.
Kr 1379,- helpensjon pr person i dobbeltrom pr døgn.

Profetisk konferanse med Scott Webster, fra Congress WBN

Vi har også fått bekreftet at Scott Webster kommer tilbake til oss i oktober. Vi har profetisk konferanse, den 21-23 oktober, samt søndagsgudstjeneste kl16:00 på Flesseberg gård.

Scott Webster kommer til å fokusere på hvordan vi fører det profetiske fra «velsigne meg mentaliteten» til å ha en holdning og nåde for «den byggende struktur for profetisk tjeneste».

Som flere av dere kanskje har fått med dere har vi det siste året knyttet oss til det apostoliske nettverket Congress WBN, med Dr. Noel Woodroffe, hvor Steve Schultz og Scott Webster er med i lederteamet som de ledende profetiske røstene.

Vi har hatt gleden av å høre Scott Webster i Oslo, under en av vårens moduler i det apostoliske nettverket og vi har også hatt ham som gjest i et av våre programmer på Profetisk TV. For flere av oss har den forkynnelsen som vi får gjennom Congress WBN vært avgjørende for den veksten vi opplever i liv og i tjeneste. Dette ønsker vi virkelig å dele med flere av dere.

Vi opplever virkelig at det som ligger på Scott Webster sitt hjerte er akkurat det vi behøver, for å kunne se at det profetiske og apostoliske kan bli byggene i struktur, tankemåte og i hvorledes vi betjener mennesker.

Vi har derfor satt av helgen den 21-23 oktober for en profetisk konferanse på her på gården. Vi tror dette blir en flott anledning til å få en ny åndelig profetisk «nedlastning» for å komme inn i en tanke og handlingsmåte som blir byggende, samlende og erobrende, framfor en «velsigne meg» mentalitet, som dessverre er så utbredt i våre tankemåter i dag.

Vi har allerede begynt å få inn påmeldinger. Deltageravgiften er kr 1.200 og innbetales til vår konto 9230.09.48830. Meld deg på snarest mulig.

Hotellpriser:

  • Kr 1479,- helpensjon pr person i enkeltrom pr døgn.
  • Kr 1379,- helpensjon pr person i dobbeltrom pr døgn.

Prisene inkluderer overnatting med frokost, leie av møterom, ubegrenset med kaffe/te, fruktbuffet, lunsjbuffet og dagens 3 retter middag.

 

Link til video ressurser 

Vi har i menigheten fått møte noen av lederne i nettverket, blant annet Paul Lindo og Scott Webster, noe som tydelig har inspirert mange av oss. Videoene ligger ute på Youtube og bør sees av alle i menigheten:

Paul Lindo, søndagsgudstjeneneste, den 13. mars:  https://www.youtube.com/watch?v=BSbK4awwOjk

Scott Webster, lørdag den 9. april:  https://www.youtube.com/watch?v=rv-oJ0YJuBg

Paul Lindo, søndagsgudstjenesten, den 19. juni: https://www.youtube.com/watch?v=ZfD9Nfs7MGs