Profetisk apostolisk samling
22-24 okt 2021
Neo-Kirken på Ågotnes og Jesusfellesskapet i Bergen
fredag 22. okt 2021
Dagsretreat: deltakeravgift på kr400,-

Åpne profetiske samling i Neo-kirken på Ågotnes, fredag den 23 og lørdag den 24 oktober, kl18:00, samt profetisk dagsretreat på lørdag den 23. oktober, kl10:00-16:00 Sted: Landro Bedehus, Ågotnes

Mange har behov for å samles og være sammen med andre søsken som brenner for det samme og som søker det som vår himmelske Fader har for oss i denne spennende tiden, hvor det ikke har vært en selvfølge å kunne samles. Vi vet at det profetiske var det som banet vei for at Jesus Kristus kunne starte sin Messianske tjeneste og vi ser at det profetiske er viktig for Gud for det han vil gjøre i byer, steder og i nasjoner også i denne tiden.

Det finnes dype og rike brønner i vest for vekkelse og bevegelse av Gud, som i disse dager skal graves opp. Vi opplever at Herren vil samle det profetiske bønnevekterfolket og de som lengter etter å høre Guds stemme enda klarere for sine liv i denne tiden.

På dagsretreat kommer vi til å fokusere på at vi alle kan tale profetisk, hvorledes vi kan oppøve hvordan vi hører Guds røst og at vi i enda sterkere grad kan komme inn i den nytestamentlige profetiske gaven. Vi kommer også til å gi rom for profetisk forbønn, gjennom Brølende lam forbønns-team.

Bli en del av et betjenende og engasjerende tjenestefellesskap disse dagene i Neo-kirken, hvor Kristus Jesus blir helhjertet elsket, trodd og etterfulgt. Samlingene er oppmuntrende, legende og forløsende for mange.

I denne tiden merker vi at mange trenger oppmuntring, trøst og noen nye gode tanker for det som ligger framfor dem. Flere er slitne og strever med mye i tider som dette. Det er ensomhet, forkastelse, utmattelse, helse og relasjoner som går i stykker. Denne dagsretreat kan gi deg noe nytt for denne tiden. Vi har åpne kveldsmøter, mens dagsretreat på lørdagen har en deltakeravgift på kr400 som innbetales til Brølende lam sin konto: 9230.09.48830, eller ved Vipps til 57 87 10   

Program

Fredag og lørdag kl18:00 den 23 og 24. oktober BL Expo - Åpne profetiske møter

Dagsretreat lørdag, den 24. oktober (påmelding snarest)

  • kl10:00 Profetisk lovsang og tilbedelse
  • kl10:30 Dere kan alle profetere
  • kl11:30 Vokse opp ved øvelse og bruk
  • kl13:00 Lunsj
  • kl14:15 Profetisk aktivisering og betjening

Søndag 25. oktober kl11:00 Åpen Jesusfest, i Jesusfellesskapet, i Bergen