26-28 mai 2023
Flesseberg Gård, Øvre Eiker
onsdag 15. feb 2023
Deltakeravgift kr 1600,- (Avbestillinger refunderes ikke) frist 15. feb.
Helpensjon kr 1.800,- pr person i dobbeltrom. Frist 15. april.
Lunch, middag, kaffe og frukt for helgen kr 1.000,-

Vi inviterer deg til en inspirerende profetisk apostolisk mønstring for hele vår nasjon, helgen 26-28 mai 2023, med våre kjære apostoliske venner Tom og Jane Hamon, leder for CI, Florida.

De kommer til å ha et meget aktuelt profetisk/apostolisk budskap for regioner og områder. Vi kommer også til å fokusere på personlig profetisk betjening, gjennom både Tom og Jane Hamon, Per Ivar Winnæss med Brølende lam profetiske forbønnsteam.

Tom og Jane HamonMange har behov for å samles og være sammen med søsken som brenner for det samme og som søker det som vår himmelske Fader har for oss i denne tiden. Vi kommer til å fokusere på Herrens vidunderlige nærvær, gjennom profetisk tilbedelse og «laste ned» det som vår himmelske Fader har for nasjonen og for den enkelte.

Vi føler at denne mønstringen er så viktig for Norge at vi denne gangen har valgt å flytte samlingen til det nyeste hotellet i Drammen, hvor vi har forhandlet fram en pakkeløsning for alle de påmeldte delegatene. Dette fordi vi prioriterer å være sammen med dere alle denne helgen, da vi opplever at dette er en tid for å samle profeter, apostler og bønnevekterne for en oppvåkning og mønstring for vårt dyre kjære fedreland.

Bli en del av et betjenende og engasjerende tjenestefellesskap, hvor Kristus Jesus blir helhjertet elsket, trodd og etterfulgt. Våre samlinger er oppmuntrende, legende og forløsende. Gjennom profetisk inspirasjon, tjenestene og nådegavene har vi fått noe nytt som vi kan strekke oss etter for denne nye tiden.

Vi merker at mange trenger oppmuntring, trøst og noen nye gode tanker for det som ligger framfor dem. Flere er slitne og strever med mye i tider som dette. Det er ensomhet, forkastelse, utmattelse, angrep på helse og relasjoner som har gått i stykker for flere. Det er i en tid som dette vi samles for ny inspirasjon.

Program:

Fredag:

 • 18:00 Middag
 • 19:30 Bønn, lovsang og profetisk flyt med Brølende lam team, samt Tom og Jane Hamon

Lørdag:

 • 10:00 Bønn, lovsang og profetisk flyt med Brølende lam team
 • 11:00 Tom og Jane Hamon har hver sin leksjon
 • 13:30 Lunsj
 • 15:00 Tom og Jane Hamon har hver sin leksjon
 • 18:00 Middag
 • 19:30 Bønn, lovsang og profetisk flyt med Brølende lam team, samt Tom og Jane Hamon

Søndag:

 • 10:00 Bønn, lovsang og profetisk flyt med Brølende lam team
 • 11:00 Apostolisk profetisk oppvåkning og mønstring med Tom og Jane Hamon
 • 13:30 Lunsj

 

Påmelding og betaling

Deltakeravgift kr 1600, som innbetales innen 14 dager etter påmelding om ikke annet er avtalt! Avbestillinger refunderes ikke.

Helpensjon kr 1.800,- pr person i dobbeltrom som innbetales innen 15. april.

Lunsj/middag, kaffe frukt for helgen kr 1.000,-

Bankkonto:  9230.09.48830

Påmelding: perivar@brolendelam.no eller SMS 901 22 575,  snarest da vi har begrenset antall plasser.