Du er her

Pinsesamling "Det andre husets herlighet"

Dato: 
18-20 mai 2018
Sted: 
Utrustningssenteret 24/7 Flesseberg gård
Påmeldingsfrist: 
Mandag, 7 mai, 2018
Prisinformasjon: 
Seminar kr 1.200,-
Måltider kr 600,-
Overnatting kr 800,-

Vinteren er over og våren er her!

Vi kan endelig se at våren har kommet til Flesseberg gård og snøen smelter i rekordfart. Hva er ikke mer naturlig enn å tenke på mai måned med 17ende maifest og pinsesamlingen på Flesseberg gård, som starter dagen etter, den 18-20ende mai.

Vi får besøk av ekteparet Laura og Gabriel Zavala Allred, fra Cedar Hill, Texas, USA. Laura har en sterk profetisk bønnetjeneste for Norge og har reist landet rundt i bønn og faste flere ganger tidligere, på Guds tiltale. Hun kommer til å fokusere på intimitet med Gud og vise oss dybden i bønn. Hun har vært en disippel under Lou Engle, som mange kjenner som en mektig bønnekriger i denne tiden.

Ektemannen, Gabriel Allred, har vært i lovsangsleder i over 20 år, både i Christ for the Nations, Dallas Texas og de siste fem årene i Trinity Church, Cedar Hill, hvor også Cindy Jacob er en del av staben. Han vil legge en solid grunn for lovsangs-tjenesten og også fokusere på gjenopprettelsen av Davids tabernakel og det andre husets herlighet.

Jeg tror vi kommer til å få en herlig og intim samling denne pinsen, da vi ikke kommer til å bli mer enn rundt tjue stykker. Det blir også god tid til samtale, fellesskap i naturskjønne omgivelser.

Kanskje dette er helgen som du skal prioritere å bli en del av vårt fellesskap, denne pinsen. Ta gjerne kontakt med oss snarest for mer informasjon. Seminar med «Det andre husets herlighet» med Gabriel og Laura Zavala Allred, fra Dallas, Texas, USA, den 18-20 mai 2018.

Vi har fortsatt noen åpne plasser til Pinsesamlingen «Det andre husets herlighet» med Gabriel og Laura Zavala Allred, fra Dallas, Texas, Usa.

Vi kommer til å fokusere på tilbedelse og intimitet med Gud, vår himmelske Far. 

MS Access databasekonsulent Jan Einar Visnes