Du er her

Fullt: Nordisk apostolisk/profetisk bønnevektersamling

Dato: 
Fredag 29. april – 1. mai
Sted: 
Utrustningssenteret 24/7 - Flesseberg gård
Region: 
Prisinformasjon: 
Deltageravgift kr 1200
Helpensjon kr 1300 (overnatting/måltider torsdag/fredag)
Bare måltider kr 600 (middag/lunsj fredag-søndag, samt kaffe og frukt i pausene).
(Samlingen er fullbooket)

Like før vi gjorde opptak av det profetiske ordet for 2016, som ligger ute på Youtube, fikk jeg i mitt indre øye se en stor flokk med ørner som steg opp over Norge. De spredte seg utover nasjonen og jeg fikk at dette var det apostoliske og profetiske folket som samlet seg sammen med bønnevekterne i landet. Gjennom at disse tre viktige tjenestene kommer på linje med hverandre, i respekt og med et strategisk samarbeid, vil vi kunne bryte igjennom og fylle den plass som Herren ønsker vi skal ha i tider som dette. Jeg så at da ørnene kom i en strategisk linje med hverandre, så steg de til et enda høyere nivå og jeg kunne se Norden under dem. 

I tider som dette, hvor Herren skaker og ryster alt som er i denne verden, gjør Herren rom for at vi skal fylle våre plasser og kunne herske med Kristus. Om ikke vi, apostler, profeter og bønnevektere, fyller dette rommet og kommer på linje i en åndelig allianse, vil mørket fylle dette rommet og et mørke vil dekke jorden, der lyset skulle reise seg i sin stråleglans. 

Vi har opplevd det så inspirerende å være sammen med flere herlige tjenester fra de nordiske landene den siste tiden, både finner, dansker og svensker. Jeg tror det er tiden for at vi samler oss for en ny «himmelsk nedlastning av åndelig teknologi», for at vi kan fylle våre nasjonale bestemmelser for Herren. Vi har stor forventing til det Herren har lagt i våre hjerter for disse dagene. 

Så langt har vi fått bekreftet at Pävi Heikkilä en apostolisk bønnevekter fra Finland og meg selv deltar i teamet. Vi har også flere sterke tjenestegaver fra Danmark som også har bekreftet sin deltagelse.

Vi har satt av tiden fra fredag den 29 april til 1. mai for Nordisk Apostolisk, profetisk bønnevekter samling på Flesseberg gård, på vårt utrustningssenter i Øvre Eiker. Vi har bare plass til 40 deltagere og ønsker at de som har disse tjenestene samles her disse dagene. Det er derfor viktig at du skynder deg å melde deg på, om du ønsker å ta del i samlingen, da vi allerede har en del påmeldinger.

Påmelding og innbetaling av deltager avgift

Deltageravgiften er kr 1200 for helgesamlingen. Siden vi helt sikkert vil få flere ønskede påmeldinger, enn vi har plass til,  er det viktig at du bekrefter din deltagelse ved å innbetale deltageravgiften innen 20. februar. Vi har begrenset med overnattingsmuligheter på gården (5 overnattingsplasser igjen), men det finnes hotell i nærområdet om vi ikke har plass, First Ambassadeur Hotell i Drammen.
Deltageravgiften overføres til konto: 9230.09.48830

Program

Fredag den 29. april

17:00 Registrering/innlosjering for samling
17:30 Middag
19:00 Samling med profetisk betjening

Lørdag den 30. april

08:00 Bønn
09:00 Frokost
10:15 Lovsang
10:45 Per Ivar og Pävi har hver sin leksjon
13:30 Lunsj
15:00 Samling med det apostoliske og profetiske teamet
17:30 Middag
19:15 Bønn
20:00 Kveldsmøte med det apostoliske og profetiske teamet
22:00 Kaffe

Søndag den 1. mai

08:00 Bønn
09:15 Frokost
10:00 Tilbedelse
10:30 Päivi og Per Ivar har hver sin leksjon
13:15 Lunsj
16:00 Avslutningsmøte i samarbeid med Menigheten 24/7 og deres gudstjeneste

Samlingen vil sendes direkte på Profetisk TV

Eller følg vår 24/7 webkanal: http://profetisktv.no/web-tv
Og vil etter hvert legges ut på YouTube: http://www.youtube.com/profetisktv/

 

MS Access databasekonsulent Jan Einar Visnes