Den profetiske/apostoliske tjenesten
Pinsehelgen: 25. – 27. mai 2012
Bedehuset på Figgjo, Jæren
tirsdag 08. mai 2012
Kr 800,- pr person Studenter kr 600,- Ektepar kr 1200,-
Ved innbetaling etter påmeldingsfristen: kr 1000,- pr person
Middag og lunch fredag - søndag: kr 600,- (Må bestilles på forhånd)
 

«Grunnlaget for gjennombrudd og forløsning»

Pinsehelgen 25. - 28. mai arrangerer vi pinsekonferanse på Figgjo Bedehus, om den profetiske og apostoliske tjenesten.

Vi har i lengre tid kjent at tiden for å holde nye distriktsseminarer og åpne møter har ligget i våre for hjerter for nord og spesielt Jæren og Listaregionen. Vi husker alle fantastiske flotte mennesker som tok del i seminarene vi hadde i perioden 2006-2008 og alle andre steder vi hadde seminarer.

Figgjo Bedehus

Vi vet at mange av dere har lengtet etter en videre utrusning. Samtidig som savnet etter den profetiske tjenesten er det et stort behov for en ny dåp i ild og kraft, for å stå i gjennombrudd og forløsning.

Vi opplever at Herren, Jahve døper oss med flere nivåer og typer av ild.

  • Guds kjærlighetsild
  • Den rensende ild
  • Den istandsettende ild
  • Den utrustende ild
  • Den utsendende ild med kraft

Vi vil denne helgen fokusere på den profetisk/apostoliske gjennombruddskraften som ligger i Pinsens budskap om ilddåpen.

Mange har også stort behov for å bli betjent med den profetiske tjenesten og profetisk forbønn. Vi er derfor så glade over at vi nå kommer tilbake til Jæren, nærmere bestemt Figgjo Bedehus – pinsehelgen den 25 – 27. mai 2012. I tillegg til pinsekonferansen, vil vi fortsette å forløse og trene de hellige.

Vi har også åpne møter fredag kl 19:00, lørdag kl 19:00.

Vi har med et team på nesten ti elever fra profetskolen, mennesker som har innviet sitt liv til å tjenestegjøre med de nytestamentlige profetiske gaver. Vi kommer derfor til å få mye tid til personlig profetisk betjening.

Vi håper at du sprer denne informasjonen til flest mulig av dine venner og at du selv tar del i konferansen. Ta kontakt og meld deg på ved å sende en e-post eller ring Per Ivar på 901 22 575 for mer informasjon.

Om utrustningssenteret

Per Ivar Winnæss er leder for Brølende Lam profetiske tjeneste, og underviser på dette seminaret sammen med andre ressurspersoner fra Utrustningssenteret 24/7 og Menigheten 24/7. Per Ivar Winnæss har lang erfaring med å forkynne og betjene mennesker med det profetiske ordet. Han er blant annet kjent fra programserier på TV Visjon Norge.

Utrustningssenteret 24/7, er et tverrkirkelig ressurssenter. Vi har profetskole, holder konferanser, seminarer og forskjellig kursvirksomhet både på profetsenteret og noe reisende virksomhet. Fokuset er på nådegavene, spesielt den profetiske tjenesten og de nytestamentlige profetiske gaver. Vi oppmuntrer også de kreative gavene innen kunst, dans og musikk for vekkelse og reformasjon i vår nasjon. 

Vi ønsker å formidle Guds farskjærlighet til deg gjennom den profetiske tjenesten. Gud har lagt ned et stort potensial i deg som skal frigjøres i denne tid. I stedet for å knytte allianser med fortiden av dårlige erfaringer eller med de ytre omstendighetene vil Den Hellige Ånd opplyse våre øyne, så vi kan knytte vår tro til hva Guds ord sier vi er og har. Paulus oppmuntret Timoteus å stride den gode strid ved hjelp av de profetiske ord som hadde kommet om ham. (1Tim1:18) Vi ønsker å oppmuntre deg til å finne Guds plan med ditt liv gjennom den profetiske tjenesten. 

Om seminaret

Seminaret er for deg som savner å oppleve Guds aktive nåde, og høre Guds stemme i eget liv og i egen hverdag. "Mine får hører min røst" sier Jesus i Johannes evangeliet kap. 10. Men det er ikke alle kristne som er i stand til å høre Guds stemme fordi de ikke vet hvordan de skal lytte. Seminaret er også for deg som har oppdaget den profetiske nådegaven og ønsker å komme videre med med å fungere i en profetisk tjeneste i din lokale menighet. Samtidig ønsker vi å sette en apostolisk standard for den profetiske tjenesten.

Bibelen oppmuntrer oss med at alle troende kan høre Guds stemme. Dette kan vi med utgangspunkt i at vi ved Guds nåde har tatt imot frelsen, er døpt i Den Hellige Ånd og har Den Hellige Ånds gave.

Vi vil gi muligheter til personlig betjening gjennom team som er trent i å formidle Guds hjerte gjennom profetisk forbønn. Vi ønsker at du skal få oppleve Guds omsorg inn i ditt liv. Men samtidig ønsker vi også at du skal få oppleve å høre Guds stemme for deg selv i din hverdag.

Program

Fredag den 25. mai 2012:
18:15 Registrering av seminardeltagerne
19:00 Åpent profetisk/apostolisk møte med forbønn
 
Lørdag den 26. mai 2012:
10:00 Bønn og lovsang
11:00 Undervisning, seksjon I
12:00 Undervisning, seksjon II
13:00 Lunsjpause
15:00 Undervisning, seksjon III
16:00 Aktiviseringer
17:15 Middag
19:00 Åpent profetisk/apostolisk møte med forbønn
 
Søndag den 27. mai 2012:
10:00 Undervisning, seksjon IV
11:00 Undervisning, seksjon V
12:00 Aktiviseringer
13:00 Lunsjpause
15:00 Slutt
 
(18:00 AVLYST: Åpent profetisk/apostolisk møte med forbønn)
 

Priser:

Pinsekonferanse: fredag - søndag: 800,- Studenter kr 500 og ektepar kr 1.200.
Innbetalinger og påmeldinger etter den 3. mai, kr 1.000 pr deltager. 

Innbetaling til BL media as: BNBank 9230.09.48830 og merk beløpet med seminar og sted.

Det hadde vært fint om du innbetaler seminaravgiften som din bekreftelse på at du tar del i seminaret snarest. 

Lunsj/middag:

Vi er åpne for å tilby måltider i forbindelse med konferansen. Prisen for helgen er kr 600. Dette inkluderer middag og lunsj fredag-søndag. Dette bestilles i forkant av konferansen.

Påmelding:

Ring oss på 32 75 79 85 / 90 12 25 75 for mer informasjon og påmelding.
Mail: info@brolendelam.no

Gå til påmelding...

Se også vårt arrangement på facebook:
http://www.facebook.com/events/333028850072917/