Du er her

Befrielse og indre helbredelse

Dato: 
27. - 29. Sept 2013
Sted: 
Utrustningssenteret 24/7, Flesseberg
Påmeldingsfrist: 
Lørdag, 31 august, 2013
Prisinformasjon: 
Seminaravgift: kr 1.200,- (etter 31. aug: kr 1.500,-)
Kost og losji: kr 1.600,- (ektepar: kr 1.200,-)
Kun lunch og middag: kr 650,-

Etter at vi har stått i en profetisk tjeneste i mange år møter vi mange forskjellige mennesker, hvor noen har dype sår og faktisk står fast i saker og ting. Ved flere anledninger har vi sett manifestasjoner av demoner i flere av disse mennesker. Vi står her overfor helt andre utfordringer som ikke bare kan løses ved et profetisk ord. Kanskje profetisk betjening er en døråpner, og manifestasjonene kommer på grunn av salvelsen, men her trenger personen virkelig befrielse. I Kristi kropp generelt har det vært lite undervisning om dette temaet og mange står litt hjelpeløse for hvordan man betjener mennesker som trenger befrielse.

Vi ser også behovet for indre helbredelse og forløsning av Guds farskjærlighet. Vi har derfor følt at det er tid for å utvide vårt tilbud fra profetiske seminarer til også å dekke disse områdene. Vi har derfor gleden av å kunne invitere deg til en spennende helg om befrielse og indre helbredelse. Vi vil legge et solid grunnlag ut i fra Bibelen og legger også opp til en del tjenestegjøring. 

Det vil også være muligheter for de som har behov å overnatte til å bestille overnatting med alle måltider for helgen på selve kursstedet. Dette må bestilles i god tid før skolen, da vi har begrenset med overnattingsplass. Måltidene kan eventuelt bestilles separat.

 

Skolens innhold:

 • Vår identitet og autoriteten i Kristus
 • Menneskets tredelte natur
 • Kristus vår forløser og seierherre
 • Den onde åndeverdens hierarki og hvilke krefter vi kan møte på 
 • Hvorfor trenger vi befrielse og hvordan utfører vi det
 • Årsaker til at mennesker er bundet eller plaget
 • Adgangsporter, tankebygninger og festningsverk
 • Tilgivelse
 • Profetisk befrielse og bruk av nådegaver
 • Generasjonsforbannelser
 • Indre løfter eller pakter
 • Sjelebånd til mennesker
 • Legedom for følelser,tanker og minner
 • Hvordan du kan beholde frihet og leve i den.

Skolepenger:

Seminaret koster kr 1.200 (som innbetales innen 31. august og refunderes ikke hvis du avbestiller kurset). Etter august er prisen kr 1.500.
Kontonummer er: 9230.09.48830

Mat og overnatting:

Vi har muligheter for helpensjon på stedet i dobbeltrom i Brølende lam sine lokaler i Øvre Eiker. (kr 1.600 pr. person for helgen/ ektepar kr 1.200)

Skal man ha lunsj og middag alle dager og ikke overnatting, koster lunsj/middag kr 650 for hele perioden. 

Kaffe/te og kjeks/frukt til pausene er inkludert.

Program:

Fredag er det innlosjering fra 16:00 og middag kl18:00. Det vil si at vi begynner kl 19:00 med lovsang/bønn og undervisning. Vi vil alltid ha bønn/lovsang før kveldsundervisningen. På søndag avslutter vi med lunsj kl 14:00 og eventuelt forbønn etter lunsjen ved behov. Vi har også et åpent familiemøte kl 17:00 med bønn kl 16:00

Dagsprogram, lørdag:
Kl 09:00 Frokost
Kl 10:00-13:00 To sesjoner med kort pause 
Kl 13:00-14:00  Lunsj 
Kl 14:00 Pause refleksjon/skogstur 
Kl 15:15-17:00  To sesjoner med kort pause 
Kl 17:00-18:00  Middag 
Kl 19:00-21:00  Kveldsundervisning

Undervisningen:

Sesjonene vil bestå av undervisning, bønn, lovsang og tilbedelse, samt tjenestegjøring. De daglige sesjonene vil bli noe fleksible, alt etter som hvilken prosess Den Hellige Ånd fører oss inn i. Prøv å sette mest mulig av andre ting til side denne uken slik at du kan gi fokus til den undervisningen som vil bli gitt.

Adressen: 

Flessebergveien 1, 3300 Hokksund. Tar du tog er det mest praktisk å stoppe i Hokksund. Da det er dårlige bussforbindelser opp til selve gården, anbefaler vi taxi fra Hokksund jernbanestasjon. Kommunen har inngått en avtale med taxisentralen, så om du bestiller "bil for buss" minst en time før avgangstiden på telefon 05060 er prisen kr 25 pr. person.  Dette tilbudet gjelder bare hverdager.

Taxitider:

Fra Hokksund kl 08:30, 11:30, 12:30 og 16:30 Fra Flessebergveien, Hornebygda
på hverdager: kl 09:00, 12:00, 13:00 og 17:00

Innbetalingsfrister:

Husk at du innbetaler deltageravgiften. Om ikke vi mottar beløpet innen fristen vil vi fristille plassen til eventuelt andre deltagere.

NB!

Husk å ta med laken, dyne/putetrekk og håndkle, men ikke sovepose, da vi har dyner og puter. Det er også fint om du tar med innesko/tøfler og tursko for
skogsturer i pausen.

Når vi kommer sammen:

Vi oppmuntrer dere alle til å ta del i visjonen om et forpliktende, engasjerende og utrustende tjenestefellesskap hvor Jesus Kristus blir gjort kjent så han kan bli trodd, helhjertet elsket og etterfulgt.  Vi stoler på at du gjør vel i å komme hit og vi tror at det vil bli en vidunderlig uke der du vil ta nye skritt i din vandring med ham. De daglige sesjonene vil bli noe fleksible, alt etter som hvilken prosess Den Hellige Ånd fører oss inn i.

Prøv å sette mest mulig av andre ting til side denne uken slik at du kan gi fokus til den undervisning som vil bli gitt.  Vi håper at så mange som mulig melder seg på dette viktige kurset.

Ring for info. Spre gjerne informasjonen med dine venner. Vi gleder oss til
vi sees. Gud velsigne deg!

Ha en velsignet uke 

MS Access databasekonsulent Jan Einar Visnes