Du er her

«Regional profetisk mønstring» - Rogaland

Dato: 
9-11 september
Sted: 
Sandnes og Stavanger
Region: 
Påmeldingsfrist: 
Torsdag, 1 september, 2022

Vi inviterer deg til profetisk samling i Sandnes og i Stavanger den 9-11. september

Herren kaller på profetiske bønnevektere, profeter og apostler i Rogaland. Vi inviterer deg som fornemmer at nådegavene er operative i ditt liv, eller at du har en lengsel etter gavene.

Møtene holdes i:

Sandnes Baptistkirke, Sletteveien 4, 4396 Sandnes i samarbeid med Nytt Liv Bibelsenter og i Stavanger,
Totalen, Vaisenhusgata 5, 4012 Stavanger i samarbeid med menigheten Nytt Liv Stavanger

Fredag 9. september

  • kl19:00, Sandnes, Sletteveien 4

Lørdag 10. september

  • kl12:00 Sandnes, Sletteveien 4
  • kl19:00 Stavanger, Totalen, Vaisenhusgata 5 Søndag

11. september

  • kl12:00 Stavanger, Totalen, Vaisenhusgata 5
  • kl19:00 Sandnes, Sletteveien 4

Vi har en forventning til Herren, for et påtagelig tilstedeværelse av hans vidunderlige nærvær på samlingene. Derfor, når det gjelder lovsangen, så ønsker vi at vi alle har fokus på sann profetisk lovprisning og tilbedelse til vår himmelske Fader. Vi gir vårt beste og løfter vår sjels porter og går igjennom lovprisningsportene med vår tilbedelse. Herren Sabaoth, høvdingen over himmelens hær, vil besvare lovsangen og kommer inn i våre porter og strider for hver enkelt en av oss. Vi samles om Jesus Kristus og han skal ha all ære.

Herren har talt til oss at dette er tiden av å krysse over og at han vil åpne de doble dørene og sprenge bommer av jern og kobber. Herren vil bane veien for oss for noe helt nytt. De dører han åpner kan ingen lukke og de dører han stenger kan ingen heller lukke.

Jes 45:1-3

Så sier Herren til sin salvede, til Kyros som jeg holder i høyre hånd, for å legge folkeslagene under ham og løse beltet om livet på konger, for å åpne de doble dørene framfor ham, så portene ikke skal være lukket:

Jeg vil gå foran deg og jevne ut det bakkete land. Bronseportene vil jeg sprenge i stykker, og bommene av jern vil jeg hogge av.

Jeg vil gi deg skatter i mørket og rikdommer som er skjult på hemmelige steder, for at du kan kjenne at jeg, Herren, som kalte deg ved navn, er Israels Gud.

Jes 22:22

Jeg skal legge nøkkelen til Davids hus på hans skulder. Han åpner opp, og ingen lukker igjen. Han lukker igjen, og ingen åpner opp.

Vi gleder oss til å samle dere som hungrer og tørster etter mer av Gud for denne tiden. Vi kommer til å fokusere på tilbedelse og profetisk forbønn.

Per Ivar har også et aktuelt profetisk ord for tiden vi lever i. Vi har begrenset med plass og derfor bør du melde deg på snarest.

Meld deg på ved å svare på epost eller send SMS til 901 22 575.

MS Access databasekonsulent Jan Einar Visnes