«Regional profetisk mønstring» - Rogaland

9-11 sept 2022
Sandnes og Stavanger

Vi inviterer deg til profetisk samling i Sandnes og i Stavanger den 9-11. september

Herren kaller på profetiske bønnevektere, profeter og apostler i Rogaland. Vi inviterer deg som fornemmer at nådegavene er operative i ditt liv, eller at du har en lengsel etter gavene.

​Herren har talt til oss at dette er tiden av å krysse over og at han vil åpne de doble dørene og sprenge bommer av jern og kobber. Herren vil bane veien for oss for noe helt nytt. De dører han åpner kan ingen lukke og de dører han stenger kan ingen heller lukke.

BL Expo - Jæren

8-9 Februar 2019
Frikirken i Bryne

Fredag 8-9 februar 2019 BL EXPO 

fredag og lørdag: «Åpne møter» kl18:00

«Profetisk seminar» på lørdag. Kontakt oss for påmelding.

Vi ønsker deg varmt velkommen til årets første BL Expo Listaregionen, denne gangen i Salen, Flekkefjord. Vi kommer til å fokusere hvordan det profetiske baner vei for en plutselig inntreden av Guds Rike og også profetisk forbønn for den enkelte.

Profeti over Rogaland fylke 2013

Herren sier: «Jeg er ikke ferdig med å få fram de rikdommene dere har under bakken, den tar ikke slutt», sier Herren, «men det kommer til å være nødvendig med noe manøvrering for å finne de underjordiske elvene av olje og jeg kommer til å kalle på forbedere som skal gi veiledning slik at velsignelsen fra dette området kan fortsette.» Men jeg så også at Herren vil hjelpe til med å finne fram til nye typer av energi. Jeg følte at det var så mange som hadde fremtiden og pengene sine bundet fast til oljen, slik at det stenger for utvikling av alternativ energi. Herren sier: «Jeg vil ikke at dere skal holde fast på det som har vært, men i denne regionen vil jeg forløse en ny kreativitet.»

Stavanger: Profetier, drømmer, syner og tydning 2012

21-23 september 2012
Midtjord bydelshus, Storhaug - Nordre Ramsvigvei 1, 4015 Stavanger

Vi ønsker å utruste og forløse mennesker med nådegaver, til å høre Guds stemme i hverdagen.

Vi vil gi muligheter til personlig betjening gjennom team som er trent i å formidle Guds hjerte gjennom profetisk forbønn. Vi ønsker at du skal få oppleve Guds omsorg inn i ditt liv. Men samtidig ønsker vi også at du skal få oppleve å høre Guds stemme for deg selv i din hverdag.

Figgjo: Den profetiske/apostoliske tjenesten

Pinsehelgen: 25. – 27. mai 2012
Bedehuset på Figgjo, Jæren

Figgjo Bedehus

Vi har tidligere hatt flere profetiske seminarer på Jæren, med fokus på den profetiske tjenesten og å betjene med det profetiske. Det er bli noen år siden sist vi hadde slike seminarer i denne regionen.

Pinsehelgen 25. - 28. mai arrangerer vi pinsekonferanse på Figgjo Bedehus, om den profetiske og apostoliske tjenesten.

Per Ivar Winnæss er leder for Brølende Lam profetiske tjeneste, og underviser på dette seminaret sammen med andre ressurspersoner fra Utrustningssenteret 24/7 og Menigheten 24/7. Per Ivar Winnæss har lang erfaring med å forkynne og betjene mennesker med det profetiske ordet. Han har ogås med seg et team fra Utrustningssenteret 24/7.

Vi ønsker å utruste og forløse mennesker med nådegaver, til å høre Guds stemme i hverdagen. Videre legge en grunn for at ilden skal tennes i vårt indre for gjennombrudd og forløsning gjennom den apostoliske og profetiske tjenesten.