Du er her

Finnmark

BL Expo Finnmark, med Alta og Kautokeino

Dato: 
12-16 februar
Sted: 
Alta og Kautokeino
Region: 

Onsdag 12-16 februar

«BL Expo Finnmark, med Alta og Kautokeino»

Profetiske møter på kvelden, kl18:00 og evangelisering på dagene, med Brølende lam team

BL Expo - Finnmark

Dato: 
13. - 18. nov
Sted: 
Alta, Karasjok og Hammerfest
Region: 

Onsdag 13-18 november «BL EXPO, Finnmark» Åpne møter og profetisk evangelisering i Alta, Karasjok og Hammerfest, med Brølende lam team

 

Brølende lam i Finnmark, med Ny Start, Alta

Dato: 
13.-19. august 2019
Sted: 
Ny Start, Alta og Baptistmenigheten, Honningsvåg
Region: 

Vi ønsker deg varmt velkommen til åpne profetisk møte, BL Expo Alta og Honningsvåg, Finnmark. Per Ivar Winnæss bringer et dagsaktuelt profetisk budskap som også inspirerer og oppmuntrer deg til å gå videre med ditt kall og det som Gud har lagt i ditt hjerte. Vi kommer også til å fokusere på profetisk lovsang og forbønn for den enkelte. Vi stiller med et profetisk forbønnsteam fra Brølende lam profetskole.

«Profetisk møtehelg» i Alta, Finnmark

Dato: 
3. - 4. mai 2019
Sted: 
Ny Start, Alta, Finnmark
Region: 
Påmeldingsfrist: 
Fredag, 12 april, 2019

Vi gleder oss til å komme til Alta for å betjene og forløse mennesker inn i de profetiske nådegavene som Gud har gitt hver enkelt. Det vil ble undervisning, betjening, aktivering og praktisering i løpet av disse to dagene.

Ta gjerne kontakt for påmelding.

Profeti over Finnmark fylke 2013

Det første Herren viste meg var hvor hard denne vinteren hadde vært for dere og Herren erklærer at det verste er over. Det har vært en periode av hardhet og ufruktbarhet, åndelig sett. Akkurat som den naturlige vinteren reflekterte det som pågikk i den åndelige verden, erklærer vi nå at vinteren er over og at våren har kommet. Far, nå kaller vi fram friske skudd, vi kaller fram en tid med varme. Vi kaller fram turtelduenes sang og sødmen av din Ånd.

MS Access databasekonsulent Jan Einar Visnes