Brølende lam profetskole høsten 22
30.aug-13.des 2022
Flesseberg Gård, Øvre Eiker
mandag 01. aug 2022
Skoleavgift kr3.800,- innbetales innen 20.aug

Ny Qara modul, Brølende lam profetskole høst 2022:

«Qara, reformation through intercession»

 

Vi kjenner at vi lever i nye tider, hvor man kan fornemme at noe nytt er er på gang. Vi ser viktigheten av det vi har proklamert og erklært de siste årene om å bruke munnen til å bryte igjennom og for å etablere Guds inntreden av sitt rike på jord.

Vi er så glade for å kunne introdusere den nye Qara modulen som kommer til å fokusere på profetisk forbønn, vektersalvelsen, profeten funksjon til å bane vei og rette ut de krokete veier og jevne det ulente terreng, både for den enkelte, områder, byer og vårt dyre kjære fedreland.  Vi har stor forventning til den nye modulen og ser for oss at vi blir en gruppe på 20 stykker.

Modulen holdes hver tirsdag, fra 30. august til 13. desember, kl18:00 – 21:30 + eventuelt «Bonusmøte»

Modulen omfatter først en del hvor fokusere på å flyte i Guds vidunderlige nærvær gjennom profetisk tilbedelse og bønn. Videre er det en undervisningsbolk og en aktiviseringsbolk. Her vil vi følge den enkelte opp, som føler at de ikke har en ordentlig flyt i Den Hellige Ånd. Vårt mål er at vi kan vokse i tro og få en mer struktur og flyt i hvordan vi kan profetere overfor den enkelte.

Deretter vil vi fokusere på Qara, slik vi har gått inn i det Hebraiske tiåret som jødene kaller «munnens tiår» er det naturlig at vi fortsetter å bygge opp om at vi kan utvikle og vokse videre i hvorledes vi taler, erklærer det som vår himmelske Fader åpenbarer, slik at det kan bryte igjennom her på jorden, i det naturlige.

Vårt mål med Qara «Revival» er også å bygge videre på et sterkt fellesskap for utrustning og oppmuntring, i et betjenende og inkluderende fellesskap, hvor Jesus Kristus blir elsket, trodd og helhjertet etterfulgt.

Vi tenker også at vi kommer til å se mer av Guds inntreden i våre liv for både velsignelse, helbredelse og utrustning. Dette er en høsttid, utover det vanlige.

Pensumbøkene er:

  • Dere kan alle profetere kr320
  • Tolkning og tydning av symboler kr320
  • Profetskolemanualen kr200
  • Befrielse og indre legedom-manualen kr200
  • Disse er bare tilgjengelig hos Brølende lam

Program på Qaramodul:

18:00 Profetisk tilbedelse
18:30 Undervisning
19:15 Fellsesskapsmåltid
19:50 Profetisk tilbedelse
20:20 Qara aktivisering og formidling
21:30 Pause
21:45 Den Hellige Ånds møte (Bonus)

For de som ønsker å ta del i bønnemøte på onsdags morgen, kan man overnatte ved avtale. Man tar da med sengetøy og håndklær, som frokost. Er det noen som trenger skyss er det fint om du sier i fra så kobler jeg deg med noen. Husk å  spleise for kjøringen.

Skoleavgiften på kr3.800, innbetales innen 20. august til konto: 9230.09.48830. Den kan deles opp i tre rater om ønskelig, men da er ratene kr 1400, totalt kr4.200 og innbetales innen 20. august, 1. oktober og 1. november.