Du er her

Den Profetiske Røst nr 3 2009

Den profetiske røst nr 3 2009Et Brølende lam magasin om det profetiske, kreative og om vekkelse i vår tid.

  • Rensing av lederskapene (av Sigmund Ådnøy)
  • Å leve i velsignelsessonen (av Patricia King)
  • Åndskampen i himmelrommet (av Kjellbjørn Møller)

I dette nummer av Den profetiske røst har vi fokusert på profetiske ord om vekkelse, denne tidens utgytelse av Guds nærvær over hele kloden og på det å nå ut med evangeliet til dem som skal høstes inn til Guds rike. Videre har vi oppmuntring om å leve i velsignelsen og litt mer bakgrunn for den økonomiske krisen vi er og har vært inne i.

Selv opplever jeg at mange troende går og bærer på visjoner og løfter som ikke er født fram til forløsning i deres liv. Jeg tror at mange bærer på disse Rikets frø, men ikke har sett gjennombruddet for det de har stått i tro for. Det har liksom blitt til en vane at vi ber og bærer på visjoner, men ikke ser dem materialisere seg i den fysiske verden. Dette er tiden for forløsning av de Rikets frø som ligger i våre liv så de kommer igjennom og vokser opp til å bære tretti, seksti og hundre fold. Disse kan være frø som er blitt plantet i ditt liv ved at du selv har vært i Ordet eller sittet under troens forkynnelse. Du har kanskje fått visjoner og drømmer gjennom at du har vært i tilbedelse og bønn, eller ved profetiske tiltaler og løfter som du har fått gjennom årene.

Dette har gjort at du har stått i tro over tid og bedt bønner for gjennombrudd og forløsning av de frø som er deg gitt ved Den Hellige Ånd. Du har kanskje bedt bønner for frelse for din ektefelle eller for noen av dine kjære. Noen har stått i tro for helbredelse og utfrielse, og andre har kanskje kjempet for forløsning for økonomisk frihet. Andre igjen har et kall og definerte visjoner for en tjeneste i Herren. Jeg tror at mange troende står med slike frø i sitt indre, uten at man har sett forløsningen av de visjoner man har holdt fast ved, eller har fått bønnesvarene på de bønner man kanskje har bedt i årevis.

Utsettelsen av bønnesvarene kan etter hvert ha fått oss til å tvile på at disse frø virkelig er fra Gud. Jeg opplever at Herren vil oppmuntre deg med at dette er tiden for forløsning og gjennombrudd på de Rikets frø som er plantet i ditt liv. Dette er tiden for å bære visjonene videre til neste nivå, for fødsel. Herren ønsker at du på nytt skal vekke opp igjen din pasjon for å føde fram gjennombruddet for de Rikets frø som ligger plantet i ditt indre, slik at bønnesvaret kan materialisere seg i det naturlige. Dette er tiden for fødselskraft til dine visjoner og bønner. Ikke gi opp nå, du har allerede kommet for langt til å gi opp. La Herren igjen overskygge deg og gi deg kraft til å føde fram bønnesvaret for dine visjoner og drømmer.

Herren vil salve deg på nytt og utøse nådens og bønnens ånd over deg. Dette er tiden da Herren vil gi deg all nødvendig styrke og kraft til gjennombrudd og forløsning. Ingen av omstendighetene og menneskers nei kan utkonkurrere Guds ja. La oss føde fram våre bønnesvar i denne tiden.

Utrustningssenteret 24/7:

En kjær venn av meg ringte meg denne dagen jeg skrev lederen og syntes det var litt vanskelig å finne kontonummeret til Utrustningssenteret 24/7, så han kunne gi inn finanser til vår visjon. Vi har faktisk flere ganger litt humoristisk nevnt på møtene at det skal være litt vanskelig å finne vårt kontonummer, for å kunne bli en fast partner med oss. Slik er det de som virkelig ønsker å stå med oss, som finner kontonummeret vårt.

En profet fortale meg for noen få år siden at jeg stjal velsignelser fra Guds folk, siden jeg ikke gav dem anledning til å så inn i den profetiske tjenesten vi har. Spesielle løfter er knyttet til det å ta imot en profet og få en profets lønn. Vi ønsker å stå med deg som ønsker å gi inn til vår visjon om et utadrettet profetisk evangeliseringssenter for en innhøstning på tretti, seksti og hundre fold.

Vi har derfor i tro begynt å samle inn økonomi i forkant av vårt neste skritt. Pr. 1.9.2009 har vi fått inn 1,5 millioner for vårt nye profetiske utrustningssenter. Vårt mål er at vi i løpet av denne høsten kan videre samle inn kr 500.000 til dette formålet. Vi oppmuntrer deg til å være med å så inn i dette, som et profetisk såkorn i forkant av at det materialiserer seg i det naturlige. Du kan lese litt mer om dette under Brølende lam på kryss og tvers.

Ønsker du å være med er kontonummeret til Utrustningssenteret 24/7: 9235.25.62094 (Dette er en konto for gaver og givertjeneste til stiftelsen Utrustningssenteret 24/7.)

Det hadde blitt til stor hjelp og oppmuntring om du kunne blitt en månedlig partner med oss for gjennombrudd og forløsning for dette utadrettede utrustningssenteret. Vi står med deg om forløsning av såkorn, så du kan gi det du kjenner Herren oppmuntrer deg til!

MS Access databasekonsulent Jan Einar Visnes