Du er her

Den Profetiske Røst nr 2 2009

Den profetiske røst nr 2 2009Et Brølende lam magasin om det profetiske, kreative og om vekkelse i vår tid.

  • Et profetisk hastebudskap (ved David Wilkerson)
  • Den fullkomne stormen - del 2 av John Paul Jackson
  • Menn som hørte fra himmelen av Kjellbjørn Møller

Vi har selv i flere år delt på våre møter at vi trenger å forberede oss åndelig og praktisk for vanskeligere tider også på det timelige plan. For noen år siden gikk det rykter om at det kunne bli fare for en transportarbeiderstreik, og bare over helgen var matbutikkene tomme for meieriprodukter. I fjor meldte de på nyhetene om trafikkaos ved Grorud i Oslo på grunn av at folk hadde strømmet til en bensinstasjon, hvor det på grunn av en teknisk feil kunne fylles bensin for 0 kr literen. Folk kranglet og sloss i køen for å få gratis bensin. Biler stod på kryss og tvers på veien, og noen kjørte på fortauet for å snike i køen. Flere fylte bensin i hva man hadde for hånden, i brannfarlige bøtter og spann. Man risikerte sine liv for å kunne spare noen hundrelapper. Hvordan vil det da bli om det går rykter om brist på forsyningslinjene på grunn av pandemi eller andre naturkatastrofer? Hvordan vil folk reagere da? Det er i tider med krise og kaos at vi ser hva som virkelig bor i mennesker. I tider med krise fødes helter, men vi ser også hvor grusomme og onde mennesker kan være.

Josef tydet drømmen til Farao og fikk nåde og visdom til å forberede seg i de gode tider for de dårlige tider. Jeg tror at hver enkelt av oss bør tenke igjennom hvordan vi vil takle en krisesituasjon og brist i forsyningslinjene. Kanskje noen og enhver i dag kunne forberedt seg både åndelig og på det timelige for tider med store utfordringer. Kanskje dette er tiden for å bygge opp reserver av det vi daglig trenger av mat og andre artikler. Det krever ikke altfor mye å bygge opp et lager for en periode på én til tre måneder, som både Rick Joyner, David Wilkerson og John Paul Jackson har profetert?

Det er slike tanker som Herren har lagt i meg for noen år tilbake. Jeg har møtt flere som selv også har opplevd at Herren har talt til dem om dette. Nå opplever jeg det er tid for å dele disse tankene med dere lesere, så enhver kan be over dette og handle ut i fra det som hver enkelt kjenner i sitt hjerte. Noen bygger kanskje opp et lite lager for sin egen husholdning, mens andre igjen kjenner at de også vil ha noe å dele for naboer, venner og familie.

Til sist vil jeg bare nevne at om du kjenner at du ønsker å bygge opp et lite lager av matvarer og andre nødvendige artikler for din egen husholdning, er det viktig at du planlegger dine innkjøp og lager et system, så du bruker av de varene du kjøpte inn lengst tilbake i tid, først. På denne måten behøver det ikke bli en belastning for din økonomi, eller svinn på matvarer som har utgått på dato.

Jeg opplever at vi i de gode dagene kan bygge åndelig styrke og karakter, som gjør at vi i vanskelige tider kan være bærere av en annen ånd enn det som stort sett vil prege de fleste i disse dager av prøvelser. Det er derfor i disse tider vi må reise oss og våkne opp og forberede oss for de kommende tider. Noen venter på Gud og vekkelse; kanskje Gud sier: ”takk, det samme gjør jeg med dere”. Som Elias profeterte til kong Akab: ”Gjør vognen din klar og dra ned så ikke regnet skal stanse deg.” 2Kong18:44b

MS Access databasekonsulent Jan Einar Visnes