Du er her

Den Profetiske Røst nr 1 2013

Den profetiske Røst nr 1 2013

Brølende lam sender på Kanal 10

Den 23. mai setter vi i gang med ombygning av våre lokaler i Øvre Eiker for å skreddersy dem til for TV og videopptak, for kringkasting. Vi vil samtidig gjøre innkjøp at alt teknisk TV-utstyr som behøves for å produsere teknisk gode TV- programmer. Vi har gjort en foreløpig muntlig avtale med kanal 10 om sendetid der, fra august i år.

Året for Josefsalvelsen

Denne Josef salvelsen vil være lik historien som er fortalt i første Mosebok der Gud kaller Josef fra brønnen til palasset, for å hjelpe Israel og nasjonene, slik at de overlever den kommende tørketid. Gud forløser nå denne salvelsen over sitt folk slik at vi kan være en naturlig velsignelse av visdom og en ressurs for verdens nasjoner.

Brølende Lam flytter til Oslo

Vi har i en tid følt at vi skulle flytte våre onsdagsmøter og profetskolen fra våre lokaler i Øvre Eiker til Oslo. Dette, fordi vi opplever at Herren har talt til oss at vi trenger å sette foten ned på det mandat vi har fått for det apostoliske og profetiske for nasjonen. I en tid har vi holdt til i «ødemarken» men nå er det viktig å sette våre føtter på hovedstaden, som en profetisk handling og for åndelig innflytelse for vårt nasjonale kall. Vi har gjort en leieavtale med Oslo Vineyard i deres flotte lokaler like ved Grefsen, ved Ring 3, Rolf Wickstrøms vei 15 B, 0484 Oslo.

De Syv Fjell

Jeg tror Gud den allmektige vil erobre Norge ved å innta vårt samfunns syv institusjoner. Det er de syv fjell som vårt samfunn er tuftet på.

Apostolisk profetisk konferanse

Norge har et profetisk/apostolisk kall for nasjonene og vi har fått mange profetiske ord om vekkelse og forandring for Norge. Allikevel ser vi svært få slike tjenester etablert i landet og ikke minst har vi lite apostolisk/profetisk forkynnelse i våre menigheter.

 

MS Access databasekonsulent Jan Einar Visnes