Du er her

Den Profetiske Røst nr 1-2 2010

Den profetiske røst nr 1-2 2010Et Brølende lam magasin om det profetiske, kreative og om vekkelse i vår tid.

  • Et møte med Jesus (av Bodil Nygård)
  • Gleden av de åndelige gaver (av Sigmund Ådnøy)
  • Lydighetens alvor (av Inger Marie Nordin)

Vi har allerede kommet langt inn i det nye året og kommer litt senere ut med Den profetiske røst enn vanlig. Det skyldes at vi har ventet på at flere skulle fornye sitt abonnement, siden det var bemerkelsesverdig få som gjorde det innen fristen denne gangen. Vi trenger virkelig en innsats fra hver enkelt for å få økt abonnentsmassen i år, da vi har hatt en stor nedgang i abonnenter de siste tre årene.

Vi opplever at dette er en innhøstningstid for de profetiske ord som vi har talt ut. Det er oppmuntrende å møte mennesker som har kommet ut i det som vi tidligere talte profetisk ut over deres liv. Like ved juletider dukket det opp en mann på et av våre møter som jeg mente jeg hadde sett før. Det viste seg at han hadde lett etter meg i over ett år for å fortelle meg hva som hadde skjedd med ham. Jeg hadde for noen år siden blitt invitert til et fengsel hvor jeg betjente de innsatte profetisk, deriblant denne mannen. Han forstod ikke mye av de ord jeg talte ut over ham den gang, men jeg tok det opp på en kassett og gav hver enkelt innsatt. Mannen grunnet mye på de profetiske ord som kom om ham og synes de var for fantastiske og ganske umulig ut i fra de omstendigheter han da levde i. For et år siden hadde nesten alt av profetien gått i oppfyllelse og han ønsket så inderlig å treffe den mann som hadde profetert over ham. Det ble derfor et varmt møte da vi plutselig stod ansikt til ansikt igjen og han kunne fortelle om den store forvandlingen i hans liv.

Det profetiske ord sammen med Guds vidunderlige nærvær kan virkelig forvandle liv. Vi har mange vitnesbyrd om livsforvandling, helbredelser og skapende under. Mennesker møter Gud i dag gjennom et legeme som har innviet seg til tjeneste. Hvor viktig er det ikke at vi strekker vår tro og ”jager etter kjærligheten og søker med iver etter nådegavene så vi i større grad kan tale profetisk.” 1Kor14:1

MS Access databasekonsulent Jan Einar Visnes