Du er her

Måløy - Sogn og Fjordane

Nordfjord: Dere kan alle tale profetisk

Dato: 
13. – 15. april 2012
Sted: 
Fjordly ungdomssenter, Bryggja
Påmeldingsfrist: 
Søndag, 1 april, 2012

Vi fortsetter vår seminarserie og bygger videre på det grunnlaget som vi la høsten 2011. Derfor har vi satt av tid til dette rett etter påsken 2012.

Vi vil gå videre i undervisningen om å høre fra Gud og formidle dette til andre. Vi søker spesifikt å trene troende til å spørre etter, gjenkjenne og tolke spesifikke åpenbaringer med hensikt å oppbygge, formane og trøste enkeltpersoner. De samme prinsippene kan også være en hjelp når man tar imot profetisk innsikt for menigheter, byer eller nasjoner.

Nordfjord: Du kan høre Guds stemme i hverdagen

Dato: 
21. – 23. okt 2011
Sted: 
Fjordly ungdomssenter, Bryggja

Vi ønsker å utruste og forløse mennesker med nådegaver, til å høre Guds stemme i hverdagen. Bibelen oppmuntrer oss med at alle troende kan høre Guds stemme. Dette kan vi med utgangspunkt i at vi ved Guds nåde har tatt imot frelsen, er døpt i Den Hellige Ånd og har Den Hellige Ånds gave.

Vi vil gi muligheter til personlig betjening gjennom team som er trent i å formidle Guds hjerte gjennom profetisk forbønn. Vi ønsker at du skal få oppleve Guds omsorg inn i ditt liv. Men samtidig ønsker vi også at du skal få oppleve å høre Guds stemme for deg selv i din hverdag.

MS Access databasekonsulent Jan Einar Visnes