Du er her

Apostolisk/profetisk samling med Tom og Jane Hamon

Dato: 
20-22 sept 2019
Sted: 
Flesseberg Gård, Øvre Eiker
Region: 
Påmeldingsfrist: 
Onsdag, 1 mai, 2019
Prisinformasjon: 
Konferansen: kr 1.500
Helpensjon for helgen (bare måltider) kr 700,- pr person
Helpensjon for helgen i dobbeltrom kr 1.500,- per person

NB: Konferansen er flyttet til Utrustningssenteret 24/7, Flesseberg går (fra Scandic Hotel)

Vi ønsker å invitere til apostolisk profetisk samling på Flesseberg gård i Øvre Eiker, 20-22 september,med apostlene Tom og Jane Hamon, Valentina og Per Ivar Winnæss, samt Brølende lam team.

Tom og Jane har vært med oss i mange år og deres forkynnelse er aktuelt og grunnleggende og de har en sterk forløsende profetisk gave. Herren har talt til oss at vi denne gangen ønsker å forløse og profetisk betjene hver enkelt deltager. Dette innebærer at vi kommer til å ha et personlig fokus for å styrke, forløse og oppmuntre den enkelte og tar inn et begrenset antall deltagere.

Dette blir virkelig stedet der vi samler de som lengter etter det apostoliske og profetiske, vekterne i landet, profetene og forbønns folket for Norge. Vi tror vi skal få en herlig langhelg sammen med de som ønsker å være vektere på muren for et åndelig gjennombrudd for landet. Vi har tro for en åndelig overføring for samtlige deltagere denne helgen.

Vi ønsker delegater fra hvert fylke til å være representert for sine områder. Pr. 04.02.19 har vi nesten fullt påmeldt med delegater fra Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Telemark, Vest Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, samt fra Sverige

Deltager pris er kr 1.500, Helpensjon på gården er kr 1.500 eller bare måltider kr 700. Begrenset med plass. For mer info, ta kontakt.

Ta kontakt for mer informasjon på 901 22 575

https://www.facebook.com/events/297914821077470/

MS Access databasekonsulent Jan Einar Visnes