Du er her

Seminarer Kommende

Planlagte møter og seminarer

Pastor Per Ivar Winnæss har lang erfaring med å forkynne og å betjene mennesker med Guds forløsning og nåde. Han er blant annet kjent fra programserier på TV Visjon Norge. Bibelen oppmuntrer oss med at alle troende kan høre Guds stemme. Dette kan vi med utgangspunkt i at vi ved Guds nåde har tatt imot frelsen, er døpt i Den Hellige Ånd og har Den Hellige Ånds gave.

Vi vil gi muligheter til personlig betjening gjennom team som er trent i å formidle Guds hjerte gjennom profetisk forbønn. Vi ønsker at du skal få oppleve Guds omsorg inn i ditt liv. Men samtidig ønsker vi også at du skal få oppleve å høre Guds stemme for deg selv i din hverdag.

Vi holder møter og seminarer for å etablere velfungerende profetiske og apostoliske tjenester på følgende steder:

Tittel Lokaler Region Dato
Profetisk sommerskole 2020 Flesseberg Gård, Øvre Eiker Nasjonalt - Norge 27/07/2020
Supersøndag – ReUnion møte Flesseberg Gård, Øvre Eiker Buskerud 09/08/2020
«Dere kan alle profetere, drømmer og visjoner» «Levende vann misjonssenter og Bønnens hus» Tangen 11, Kristiansand Sørlandet 14/08/2020
BL Expo rundreise Sør Flere steder i Sør-Norge Sørlandet 24/08/2020
Brølende lam profetskole, høsten 2020 Flesseberg gård, Hokksund. 08/09/2020
Apostolisk/profetisk samling Flesseberg Gård, Øvre Eiker Nasjonalt - Norge 25/09/2020

Profetisk sommerskole 2020

Dato: 
27. juli - 1. august
Sted: 
Flesseberg Gård, Øvre Eiker
Påmeldingsfrist: 
Fredag, 1 mai, 2020

«Dere kan alle profetere», den 27. juli – 1. august, på Flesseberg Gård i Øvre Eiker. Vi gleder oss til denne uken sammen med dere deltagere. Profetskolen ligger i et naturskjønt område med skogen og marka som nærmeste nabo. Vi legger en solid bibelsk grunn for nådegavene og især den nytestamentlige profetiske gaven denne uken, i et betjenende og engasjerende tjenestefellesskap, hvor Kristus Jesus blir helhjertet elsket, trodd og etterfulgt.

Supersøndag – ReUnion møte

Dato: 
9. aug kl12:00
Sted: 
Flesseberg Gård, Øvre Eiker
Region: 

9 august KL12:00-18:30

«Supersøndag» «ReUnion møte» Brølende lam, Flesseberg gård, Flessebergveien 41, 3302 Hokksund, Øvre Eiker med blant annet Jesus venner og Axel Larsen, Alfen, Brølende lam og flere

«Dere kan alle profetere, drømmer og visjoner»

Dato: 
14-16 aug 2020
Sted: 
«Levende vann misjonssenter og Bønnens hus» Tangen 11, Kristiansand
Region: 
Påmeldingsfrist: 
Fredag, 14 august, 2020

«Dere kan alle profetere, drømmer og visjoner» 

Profetisk seminar med Per Ivar Winnæss «Levende vann misjonssenter og Bønnens hus» Tangen 11, Kristiansand

14-16 august 2020 

BL Expo rundreise Sør

Dato: 
24 aug - 1 sept 20
Sted: 
Flere steder i Sør-Norge
Region: 
Påmeldingsfrist: 
Fredag, 12 juni, 2020

BL Expo roundtrip «Åpen himmel, profetiske samlinger» og «Ringen er sluttet»

Brølende lam har reist Norge land og strand, på kryss og tvers, fra nord til sør og «utrustet de hellige til tjenestes gjerning» i nesten tjue år nå. Videre har vi arrangert 100 talls profetiske seminarer og hatt profetskole på Brølende lam.

Herren viste meg at jeg i denne omgang skulle reise den delen av landet som vi har virket mest i, gjennom årenes løp - som i en ring og inn kalle folket til «En åpen himmel- samling». Videre skulle vi ende rundreisen i Brølende lam, i Hokksund og profetere at «Ringen er sluttet» Vi har stor forventning til disse profetiske samlingene og inviterer deg til å ta del du også.

Se hele programmet for BL Expo rundreisen.

Brølende lam profetskole, høsten 2020

Dato: 
8. sept - 1. des 2020
Sted: 
Flesseberg gård, Hokksund.
Påmeldingsfrist: 
Tirsdag, 30 juni, 2020

Vi starter opp med ny modul på Brølende lam profetskole til høsten Qara «Payback time». Flere har allerede søkt og blitt tatt opp som elever på modulen.

Denne omfatter først en del hvor vi legger en grunn for hvordan vi profeterer, tyder og kan utvikle den nytestamentlige gaven, gjennom en undervisningsbolk og en aktiviseringsbolk. Her vil vi følge den enkelte opp, som føler at de ikke har en ordentlig flyt i Den Hellige Ånd, så de kan vokse i tro og får en mer struktur og flyt i hvordan de kan profetere.

Apostolisk/profetisk samling

Dato: 
25-27 sept 2020
Sted: 
Flesseberg Gård, Øvre Eiker
Påmeldingsfrist: 
Mandag, 1 juni, 2020

Dr Sharon Stone har avlyst alle sine reiser og arrangementer utenfor England i år på grunn av den fortsatt pågående smittespredningen og uavklarte situasjonen i England.

Det blir fortsatt en samlingen fredag 25-27 september 2020 med Per Ivar og Brølende lam team på Flesseberg gård, Øvre Eiker.

MS Access databasekonsulent Jan Einar Visnes