Du er her

Seminarer Kommende

Seminarserie: Du kan høre Guds stemme i hverdagen

Pastor Per Ivar Winnæss har lang erfaring med å forkynne og å betjene mennesker med Guds forløsning og nåde. Han er blant annet kjent fra programserier på TV Visjon Norge. Bibelen oppmuntrer oss med at alle troende kan høre Guds stemme. Dette kan vi med utgangspunkt i at vi ved Guds nåde har tatt imot frelsen, er døpt i Den Hellige Ånd og har Den Hellige Ånds gave.

Vi vil gi muligheter til personlig betjening gjennom team som er trent i å formidle Guds hjerte gjennom profetisk forbønn. Vi ønsker at du skal få oppleve Guds omsorg inn i ditt liv. Men samtidig ønsker vi også at du skal få oppleve å høre Guds stemme for deg selv i din hverdag.

Vi holder seminarer for å etablere velfungerende profetiske og apostoliske tjenester rundt om i landet på følgende steder:

Tittel Lokaler Region Dato
Apostolisk og profetisk nasjonal konferanse 2017, med Jane og Tom Hamon Flesseberg gård, Hokksund Nasjonalt - Norge 10/08/2017

Apostolisk og profetisk nasjonal konferanse 2017, med Jane og Tom Hamon

Dato: 
10 – 13 august 2017
Sted: 
Flesseberg gård, Hokksund
Påmeldingsfrist: 
Onsdag, 8 februar, 2017

Vi er så takknemlige for all den sunne og gode forkynnelse om det apostoliske og profetiske, som Jane og Tom har gitt oss over flere år. Vi er glade for at vi også i år får besøk av dem.

Vi er allerede fullt med over 60 påmeldinger og er glade for dette. Imidlertid har vi venteliste om noen melder avbud eller ikke bekrefter sine plasser innen 8. februar.

MS Access databasekonsulent Jan Einar Visnes